10 jaar bij Woonbedrijf

Deze maand werk ik alweer 10 jaar bij de Klantenservice van Woonbedrijf! Ik vind het wel iets hoor, ook al is het geen jubileum, ik vind het toch wel iets bijzonders. Toch een soort mijlpaal.

5 jaar geleden heb ik mijn collega’s getrakteerd op wat lekkers en dat heb ik dit jaar ook weer gedaan. Zelfgebakken gevulde speculaas en kruidnotencake. De kruidnootjes en ander Sint-lekkernijen liggen toch al in de winkel, dus waarom niet hè?

10 jaar is toch echt een hele tijd en ik dacht: hoeveel huurders heb ik wel niet gesproken in die tijd? Hoeveel woningzoekenden? Hoeveel bedrijven? Hoeveel telefoontjes heb ik in die tijd eigenlijk opgenomen?

En toen ben ik gaan rekenen…
10 jaar, dat zijn 520 weken met daarin ongeveer 2080 werkdagen voor mij. Ik werk 5 uur per werkdag, dus dat zijn ongeveer 10.400 werkuren in die 10 jaar.
Aangezien ik natuurlijk ook wat vakantiedagen heb opgenomen, trek ik die uren er nog wel even vanaf. Ik ben zelden ziek geweest in die 10 jaar, maar om de berekening zo eerlijk mogelijk te doen, haal ik er die dan ook nog vanaf.
En omdat ik naast mijn werk aan de telefoon ook nog wel eens wat mail van huurders, woningzoekenden en anderen behandel én ook de planning van onze flexers op de Klantenservice maak, haal ik die uren er ook nog vanaf. Want ja, dan zit ik niet aan de telefoon.

Stel dat ik… keer mijn gemiddeld aantal gesprekken per uur… nee, dat kan niet, even opnieuw beginnen… minus.. en dan plus… rekenen… optel… aftrek… denkdenkdenk…
Kom ik toch op ruim 60.000 gesprekken uit. Echt? Ja, echt. Best wel heel veel dus!

En ik ben mijn werk nog lang niet beu, na 10 jaar ga ik nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!