Ik lig in scheiding…

De titel zegt genoeg. Ik kan het niet meer verbloemen, ik lig in scheiding. Het leven loopt soms anders dan gepland. Gelukkig gaat deze blog niet over mijn privéleven (even de geruchtenmachine de kop in drukken), maar wel over mijn zakelijke leven. ‘Mijn’ teams Portfolio & Planmatig Onderhoud liggen in scheiding. En aangezien ik werk voor deze 2 teams, ik dus ook. Ik zit er middenin. Gelukkig blijven we samenwerken en gaan we als vrienden uit elkaar. Uit het oog, uit het hart is hier niet van toepassing. Godzijdank…

De afdeling Vastgoed is altijd in beweging en ook nu is er een hoop veranderd in de inrichting van de teams. Na veel interne ontwikkelingen en overleg is een nieuwe clustering tot stand gekomen. Deze zijn vanaf heden:

  • ontwikkelen (teams Nieuwbouw & Renovatie);
  • onderhouden (teams Planmatig Onderhoud & Bouwservice);
  • adviseren (teams Inkoop & Portfolio).

Ik hang met één been in onderhouden en met één been in adviseren. Voor nu is de scheiding goed te doen. Maar ik heb nog niet alle stappen van verwerking doorlopen. ? Het werk blijft momenteel hetzelfde en ik blijk ook prima te functioneren op één been per team. Huidige werkzaamheden blijven bestaan, maar het biedt ook een kans om nog onbekende werkzaamheden op te pakken. De tijd zal het leren. Goed werk heeft tijd nodig zullen we maar zeggen.

 

Medewerker Woonbedrijf Hanneke van den Broek - Vermeulen

Over Hanneke

In mijn functie als projectassistent binnen de afdeling Vastgoed zit ik op de ideale plaats om alle dagelijkse bezigheden te overzien. Hoe is de sfeer onderling en wat houdt mijzelf en mijn collega's bezig? In mijn blog neem ik je mee de werkvloer op van Woonbedrijf om zo eens een kijkje in de keuken te nemen van deze bruisende organisatie!