Afgerond projectje

Door

Iris

Datum

16 april 2018

Weet je nog mijn blogbericht ‘Part of the team’, waar ik het over een banner had? Begint er al een lampje te branden? Anders mag je ook nog wel even spieken in die blog 😊… maar ik kan je vertellen dat deze banner afgelopen week binnen is gekomen en Danique en ik zijn heel tevreden en blij met het resultaat! Heel leuk als je de vrijheid en het vertrouwen krijgt van je collega’s om hier je eigen draai aan te geven. Tevens is dit ook het laatste projectje van Danique, dit was namelijk haar laatste stageweek bij Woonbedrijf. We zullen je missen en we houden zeker contact! Op de foto zie je hoe de banner is geworden… oordeel zelf maar 😉 . Oh ja, op de achtergrond van de foto’s zie je planten hangen. En ja, deze zijn echt en hangen binnen… dat verbaasde mij eerst ook. Maar als je door het  gebouw loopt zie je meer van dit soort opvallende dingen, ook bijvoorbeeld die schommels… dat maakt het uniek.

Tentamens horen er nou eenmaal ook bij en afgelopen week heb ik het daar aardig druk mee gehad… dus dat betekent even een dagje terug naar school. Het is leuk om dan bekende gezichten te zien en dan even bij te kletsen over wat we allemaal uitspoken op onze stage 😊.

 

Over Iris

In de periode van 5 februari tot en met 22 juni in 2018, heb ik als tweedejaars studente van de opleiding Communicatie bij Fontys in Eindhoven stage gelopen bij Woonbedrijf op de afdeling Communicatie. In mijn blogs is te lezen hoe ik mijn stage heb ervaren en welke avonturen ik hier allemaal heb beleefd. Het enthousiasme straalt er vanaf!