Als afsluiter

Door

Ischara

Datum

20 juni 2019

Mijn laatste blog liet even op zich wachten, ik wilde deze namelijk plaatsen in mijn laatste stageweek. Als afsluiter. Mijn communicatieplan, stageverslag en bedrijfsfilmpje zijn ondertussen klaar én ingeleverd. En ik ben erg tevreden over het resultaat. Op mijn laatste dag, deze donderdag, vindt mijn eindgesprek en presentatie voor mijn collega’s plaats. Spannend! Terwijl ik deze blog schrijf hebben het gesprek en de presentatie nog niet plaatsgevonden, maar als jullie deze blog lezen wel. Hoezo? Het bedrijfsfilmpje dat in deze blog staat wil ik graag eerst presenteren aan mijn collega’s voordat het online komt. Het moet namelijk nog een kleine ‘verrassing’ blijven. En waarschijnlijk heb ik donderdag na de presentatie niet meer genoeg tijd om een blog te schrijven! Daarom schrijf ik deze alvast een paar dagen van te voren. 😊

Wervingsfilmpje

Vanuit school kreeg ik de opdracht om een wervingsfilmpje te maken voor toekomstige stagiair(e)s. Op deze manier kunnen zij een beeld vormen van Woonbedrijf als stagebedrijf. In het filmpje wilde ik graag overbrengen wat voor leuke en leerzame tijd er bij Woonbedrijf te beleven valt. Daarom  wilde ik graag mijn collega’s aan het woord laten. En ze hebben het super gedaan! Dankjewel Fred, Carolien, Henk, Maura, Pim en Susan.

Hopelijk maak ik er een toekomstige stagiaire enthousiast mee en krijgt deze persoon net zo’n leuke stage als ik!

Collega’s

Met gemengde gevoelens start ik aan mijn zomervakantie. Ik ben blij dat ik lekker vakantie heb straks, maar ik vind het jammer dat mijn stage bij Woonbedrijf hier eindigt. En dat zeg ik niet om een hoger punt te krijgen! Ik voel me bij Woonbedrijf namelijk echt thuis en heb erg genoten van mijn stageperiode. Dit komt voornamelijk door mijn collega’s die me vanaf het begin met open armen hebben ontvangen. Ze verzekerde mij dat ik ze nooit tot last was en ik kon altijd bij hen terecht met mijn vragen.  Door de mooie afloop van mijn stageverslag, communicatieplan en filmpje en de complimenten die ik hierover kreeg, sta ik veel steviger in mijn schoenen.

Dankjewel afdeling Communicatie!

(En natuurlijk al mijn andere collega’s 🙂 )

Over Ischara

In de periode van 5 februari tot en met 21 juni 2019 kan ik eindelijk mijn verkregen kennis gaan toepassen in de praktijk! Met trots kan ik zeggen dat ik de nieuwe stagiaire bij de communicatieafdeling van Woonbedrijf ben. Ik sta open voor nieuwe dingen, ben erg leergierig… iets wat perfectionistisch maar daardoor erg serieus in mijn werk! Uiteraard niet té serieus 😉

Ik ben erg benieuwd wat Woonbedrijf allemaal voor mij in petto heeft!