Before en after

Door

Myrthe

Datum

25 oktober 2012

Goede voornemens. Tsja.  Ik had ze wel voor de vakantie. Bijvoorbeeld iedere maand een blog. Maar dat was blijkbaar een utopie. Ik heb het niet waargemaakt. Met goede redenen overigens hoor! En dan hoor ik een tijdje geleden een bekende ‘guerilla goeroe’ en social media wizard zeggen dat “een goede blogger minimaal een keer per week blogt”. Nou ja, … ikke niet dus. Ik stel hierbij officieel mijn doel bij tot minimaal een keer per 1,5 maand. Waarvan akte.

Een ander goed voornemen was een opgeruimd bureau. Want, zo zeggen weer andere goeroes, een opgeruimd bureau zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Voordat ik op vakantie ging, zag mijn bureau er zo uit:

En een dag na mijn vakantie zo:

Ik moet eerlijk zeggen: ik krijg geen opgeruimd hoofd van een opgeruimd bureau. Het staat wel erg clean, maar ik word er heeeeeel onrustig van. Dus dan kun je kiezen. Ik kies vooralsnog voor het rustige hoofdeffect: mapjes, stapels, mapjes en stapels. Ik geloof dat ik nog een lange weg te gaan heb.