Daaaag vakantie, ik mag weer aan het werk!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült
Door

Monique

Datum

24 juli 2012

En meteen ook weer goed aan de slag na ruim 3 weken verlof, want 200 mailtjes in mijn mailbox doornemen, weer ons nieuwe systeem SAP oppikken, de (interne) planning van de Klantenservice bijwerken en…. ik ga bloggen!

En dit is dus mijn 1e blog… spannend hoor, heb flink zitten nadenken waar ik over wil gaan schrijven de komende tijd. Maar dan moet ik dus wel eerst een begin maken…. laat ik het eens hebben over beginnen met werken na een vakantie. Omschakelen begint bij mij in het laatste weekend al: goh, nog 2 nachtjes slapen en dan zit mijn vakantie van ruim 3 weken er weer op. Het is voorbij gevlogen, wat heb ik een hoop leuke dingen gedaan en lekker veel geslapen! Dit jaar was het weer écht waardeloos, want tijdens onze vakantie in Duitsland was het net zo slecht/nat/koud als dat het in NL was. Veel vitamine ZON heb ik dus niet gekregen, maar daar krijg ik nu wel de kans voor, want wat een heerlijk weer is het nu! Alleen, ik moet wel weer werken… Omschakelen Monique, omschakelen… je vakantie is voorbij, je werk roept. Inloggen op het werk lukt niet, want ik ben mijn wachtwoorden vergeten. Oh, gelukkig, ik ben écht weggeweest! Mailtjes doornemen en wegwerken, fotootjes voor mijn blog kiezen (want ik heb een heuse fotoshoot gehad net vóór mijn vakantie). De Klantenservice planning bekijken en aanpassen. Inloggen op mijn telefoon, headset op en dan…

De telefoon gaat en ik zeg: Goedemorgen, Klantenservice Woonbedrijf, met Monique…

En het is weer net alsof je niet met vakantie bent geweest, alles vertrouwd en als vanouds… alleen, ik ben relaxed, ontspannen, uitgerust en heb zin om weer te werken! Want ik heb plezier in mijn werk en ben blij dat ik mijn collega’s weer zie. Ze vragen hoe mijn vakantie is geweest, leven mee als ik het over het weer heb (want ja, zij hebben ook slecht weer gehad hier in NL) en zijn, net zoals ik, blij dat het zonnetje eindelijk schijnt!

Ik sluit mijn 1e gesprek af: Heeft u verder nog vragen? (zoals we ‘moeten’ voor KWH) Beller: nee, ik heb verder geen vragen meer. Ik: Dan wens ik u nog een fijne dag. Beller: dank je, jij ook. Ik: dank u wel, dag mevrouw.

Daaaag vakantie, ik ben weer aan het werk!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!