De herfst is echt serieus begonnen!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült
Door

Monique

Datum

26 november 2019

Het regent veel, de grond in heel Nederland is daar blij mee, maar veel wandelaars of fietsers niet echt. En de blaadjes vallen of waaien van de bomen, belanden overal en dus ook op daken en daarna in de dakgoten. Dakgoten liggen vol, de hemelwaterafvoeren raken verstopt.
En ik krijg er veel telefoontjes over.

Een verstopte hemelwaterafvoer kan gereinigd worden door Coppelmans Ontstopping en Reiniging (COR), als je het Ontstoppingsfonds hebt afgesloten. Je mag dan rechtstreeks met COR bellen via telefoonnummer 040 – 283 60 43. Bijna iedere bewoner heeft het Ontstoppingsfonds, maar als je twijfelt, mag je ons hierover altijd even bellen.
Als je het hebt afgesloten, verbinden we je daarna direct door met COR voor afspraak.

Een volle dakgoot is anders, het is ook best lastig soms om dit zelf bij te houden, maar het is wel de bedoeling dat een huurder dat zelf doet, ook op de 2e verdieping.

Sinds een paar jaar hebben we een mogelijkheid voor onze bewoners om mee te doen met de Regeling Volle Dakgoten en dat kost je maar €0,70 per maand. We kregen vaak te horen dat bewoners het niet makkelijk vinden om dat zelf bij te houden, dus hebben we gezocht naar een oplossing die voor veel mensen heel fijn is.

En nu de herfst is begonnen, merk ik weer dat veel mensen last ervaren van een overstromende dakgoot.

Mocht je nog niet mee doen aan deze Regeling Volle Dakgoten, op onze website staat een link naar een PDF formulier, klik hieronder en je kunt het allemaal direct vinden:
https://www.woonbedrijf.com/over-huren/huren-bij-woonbedrijf/fondsen/regeling-volle-dakgoten

En mocht je zelf niet kunnen printen, bel dan even naar ons, dan kunnen wij dat voor je doen en sturen we het per post toe.
Hou er wel rekening mee dat als je direct een overlopende, verstopte goot door ons wilt laten vegen, dat daar altijd nog €52,- voor berekend wordt.

Lees meer over de regeling via onderstaande link:
https://www.woonbedrijf.com/over-huren/huren-bij-woonbedrijf/fondsen/regeling-volle-dakgoten

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!