De zoektocht

Door

Iris

Datum

7 maart 2018

Ondertussen zijn er al een aantal stageweken voorbij en het bevalt mij nog steeds erg goed! Het valt me nu al op dat je op tijd moet komen voor een goed werkplekje. De toren op verdieping 3 is nu al zeker populair vanwege de temperatuur. Het is hier namelijk lekker warm vergeleken met de rest van het gebouw… hopelijk wordt het niet nog drukker hier nu ik dit heb gezegd?

Gister was wel weer heel anders dan andere dagen: trouwens elke dag bij communicatie is weer anders… veel variatie in het werk, daar hou ik van! Gister ben ik samen met Jasper van district Woensel Noord naar bewoners gegaan om een groene heg te zoeken… en geloof me, dat is best wel een uitdaging in de winter. Interessant om ook eens bij de bewoners thuis te komen en te zien hoe zoiets in zijn werk gaat. En trouwens… uiteindelijk is het gelukt om deze heg te vinden! Dat het zoveel tijd kost om dit te kunnen realiseren, had ik zeker niet verwacht. Blijkbaar zijn er niet zoveel mensen met een groene heg in de tuin. Oh ja, later dit jaar zal je erachter komen waarom wij een groene heg zochten…?.

Bij communicatie heb je steeds verschillende collega’s nodig, het grote voordeel hiervan is dat ik steeds meer mensen leer kennen in het bedrijf. Maar ik zoek toch de foto op van de persoon met wie ik een gesprek heb, even intranet op, dan weet ik wie ik kan verwachten… handig!

En collega’s… bedankt voor de lieve reacties over mijn eerste blogbericht! Tips zijn ook altijd welkom! ♥

Over Iris

In de periode van 5 februari tot en met 22 juni in 2018, heb ik als tweedejaars studente van de opleiding Communicatie bij Fontys in Eindhoven stage gelopen bij Woonbedrijf op de afdeling Communicatie. In mijn blogs is te lezen hoe ik mijn stage heb ervaren en welke avonturen ik hier allemaal heb beleefd. Het enthousiasme straalt er vanaf!