Druk? Nee hoor, ik doe alleen maar veel leuke dingen….

Zo, dat is alweer een lange tijd geleden dat ik een blog geschreven heb. Hoe dat komt? Nou, drukdrukdruk… veel leuke dingen die ik doe en wil doen. Maar eigenlijk valt schrijven daar ook onder en zou ik dat ergens ook tussen moeten kunnen schuiven. Alleen, het vraagt wel even wat tijd, concentratie en inspiratie. En aan die 3 dingen ontbrak het eventjes, want drukdrukdruk…

Ik merk dat mijn andere collega-bloggers het misschien ook drukdrukdruk hebben, want ook sommige van hen hebben een tijdje niks meer geplaatst. Hebben we dan niets meer te melden? Jawel hoor en dan spreek ik eventjes alleen voor mezelf: ik heb heel wat te melden! Bijvoorbeeld dat ik net terug ben van vakantie, dit is alweer de 2e week dat ik aan het werk ben. Betekent dat ik uitgerust ben, dus met betrekking tot die concentratie, komt het helemaal goed. En die inspiratie? Yep, die heb ik weer voldoende. Tijd? Ja hoor, die ga ik gewoon vrijmaken, dus er komen snel nog meer blogjes…

Dus druk? Ja hoor, ik doe gewoon nog veel meer leuke dingen!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!