En, klikt het een beetje?

Medewerker Woonbedrijf Eveline Hermans - Cleutjens
Door

Eveline

Datum

30 augustus 2012

Tags
ICT

Bij Woonbedrijf gaan ze niet over één nacht ijs. Het poldermodel had door Woonbedrijf uitgevonden kunnen worden. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen. Het grootste nadeel is dat er veel naar mensen geluisterd wordt. En het grootste vóórdeel is dat er veel naar mensen geluisterd wordt!

Vorige week is er een nieuwe ICT-coördinator aangenomen die de dagelijkse aansturing van de afdeling op zich zal nemen (dus helaas….je bent net te laat). De baas zag het al zitten, maar voordat de deal rond was moest er nog wel een stevig gesprekje gevoerd worden! En wel met 2 van zijn eventuele toekomstige collega’s.

Samen met een collega had ik de eer hiervoor te worden uitgenodigd. En ja, zo’n kans moet je natuurlijk niet laten liggen, dus had ik me stevig voorbereid. Twee A4-tjes met doorzaagvragen, je wil toch weten wat voor vlees je in de kuip hebt! En als je hier wil komen werken, dan laat maar es zien dat je het waard bent!

Dus….een kwartier voor onze afspraak luisterden mijn collega en ik nog even naar elkaars vragen. Hij vooral naar die waslijst van mij. Zegt ie tot slot: “Tja, het is ook geen sollicitatiegesprek hè.”
Oh ja… het heet niet voor niets een klik-gesprek.

En wat denk je? Het klikte! We hebben geluisterd naar zijn (werk-)ervaringen, zijn (werk-)belevenissen en zijn persoonlijke interesses. We wilden nog wel meer horen, maar daar moeten we nog 2 maanden op wachten.

Medewerker Woonbedrijf Eveline Hermans - Cleutjens

Over Eveline

Deze auteur moet nog zijn bio toevoegen
Laten we wel zeggen trots te zijn dat Eveline Hermans al 5 bijdragen op haar naam heeft staan.