Heb jij dat ook? Op de laatste dag van het jaar…

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült
Door

Monique

Datum

31 december 2014

Heb jij dat ook? Op de laatste dag van het jaar, dat je denkt: De laatste keer dit jaar dat ik….

Ik wel… hoe vaak ik het vandaag al niet dacht: Laatste keer dit jaar naar mijn werk rijden, mijn laatste werkdag dit jaar, de laatste keer dit jaar dat ik om 16u uitlog en mijn pc ga afsluiten. De laatste dag van het jaar en ik bak dit jaar geen oliebollen. De laatste keer dit jaar dat ik mijn huis stofzuig, de vaatwasser in- en uitruim, deze was die ik nu ga draaien, dat is de laatste van dit jaar..

Dit jaar, dit jaar was 2014 en 2014 was voor mij een heel goed jaar! Natuurlijk zijn ook minder prettige dingen gebeurd, maar daar tegenover staan gelukkig veel meer fijne dingen. Een van de laatste fijne dingen van dit jaar is dat, nét voor de Kerst, een lieve vriendin van mij een eigen huis heeft gekregen en dus (na een zeer vervelend 2014) een nieuwe start gaat maken in 2015!

Wat ik ook wil vermelden: de laatste keer dit jaar dat, als huurders terugbellen en naar mij moeten vragen, dat ik mijn achternaam moet spellen (Monique Tenbült, maar schrijft u maar op: Monique T. Dan weten mijn collega’s hier van de Klantenservice welke Monique het is) Want… mijn collega Monique Verkuylen (Monique V. voor de volledigheid) gaat per 1 januari een nieuwe uitdaging aan: Klantbeheerder bij district Regio! Heel veel succes Monique!!

Ik wens iedereen een knallend uiteinde en een geweldig goed begin van 2015!!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!