HNW en fietstassen?

Door

Myrthe

Datum

20 april 2012

Nieuwe, fietsende HNW’ers opgelet! Als je besluit over te gaan tot (of er is voor jou besloten dat je overgaat tot) Het Nieuwe Werken, en je gaat op de fiets naar je werk: check dan als eerste je bagagedrager en/of fietstassen! Ik zal je uitleggen waarom:Ik bedenk het me echter steeds weer te laat, namelijk als ik bij mijn fiets sta…

Bij Woonbedrijf hoort bij HNW een laptop. Daarbij ontvang je een tas met toebehoren. Waaronder een muis (met kabel) en een stroomkabel. Samen wegen ze best wel wat. Tel daarbij, in mijn onervarenheid als HNW’er, wat werkmapjes, nou dan heb je een redelijk zware tas. Probeer die tas dan eens in je fietstas weg te werken. Dat kost heel veel moeite en daarnaast dondert je fiets regelmatig om. Intussen heb ik de laptop-tas (raar woord eigenlijk) vervangen door een saai ogende rugzak, maar op mijn rug is ie net zo zwaar. Mijn leerpunt? weg met de werkmapjes en scannen die handel! Tsja, dat is dan ook weer gemakkelijker gezegd dan gedaan. aan mij nu de keuze!