Hoog tijd voor een update!

Tegenwoordig is het vrij normaal dat je overal en altijd bereikbaar bent en via de smartphone lukt dat ook heel makkelijk. Je kunt alles in de gaten houden, volgen en lezen, zien en bekijken, aanpassen en… updaten!

Woonbedrijf én Vestide doen daar ook aan mee… dus effe lekker compleet een lijstje/overzicht mét linkjes.

Wij (de Klantenservice van Woonbedrijf) zijn natuurlijk bereikbaar via telefoonnummer 040-2434343, voor als je ons snel nodig hebt of als je het fijner vindt om meteen iemand te spreken. Elke werkdag tussen 8 en 17 uur zijn we aanwezig om de telefoon te beantwoorden, daarbuiten word je voor spoed-meldingen doorgeschakeld naar Alert Service.

De Klantenservice van Vestide is bereikbaar via 040-2979380.

Mailen kan via info@woonbedrijf.com of info@vestide.nl

De nieuwe(re) website van Woonbedrijf vind je via: www.woonbedrijf.com, deze is al een hele tijd online en erg overzichtelijk. Als je ingeschreven staat als woningzoekende bij ons, is het verstandig om de opschoning te doorlopen. Dat is heel belangrijk als je van plan bent om binnenkort een woning te gaan zoeken. Ik krijg nog steeds geregeld mensen aan de telefoon die hun gegevens nog niet ge-updated hebben.

En de allernieuwste website van Vestide: www.vestide.nl.
Als je als student bij Vestide ingeschreven staat als woningzoekende, ga gauw een kijkje nemen en update je inschrijfgegevens, er zijn wat dingen veranderd die van belang zijn.

Maar dan… zijn we ook te volgen op:

Instagram! Zoek en vind ons op ‘woonbedrijf040’, klik op ‘volgen’ en kijk mee met een werkweek van 1 van mijn collega’s. Het is elke keer weer een andere collega die wat laat zien van zijn/haar werk die week.

We zitten ook op Facebook, via deze link: Woonbedrijf op Facebook. Wil je ons daar ook volgen, geef ons dan een like, zodat je op de hoogte blijft van de allernieuwste ontwikkelingen, nieuwtjes én kun je ons ook berichtjes sturen.

Ben ik dan compleet? Ik denk het wel, maar als ik iets vergeten ben, heb ik misschien ook nog een update nodig.

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!