Medewerkersdag 10 oktober 2013

Morgen is het zover, heel Woonbedrijf is gesloten, echt niemand aan het werk… nouja, zeker wel aan het werk, maar niet zoals we dat gewoonlijk doen!

Nee, Woonbedrijf is gesloten omdat alle medewerkers een dag ergens anders flink aan de slag gaan, helemaal vrijwillig. Voorgaande jaren waren we bijvoorbeeld al bij de Splinter bezig, hebben we in een wijk in Strijp een heel groot aantal voortuinen en nog meer opgeknapt, in Geldrop bij/in een aantal flatgebouwen gewerkt/gepoetst/geschilderd, bij Lunetzorg vanalles mooi gemaakt inclusief hun bewoners en nu mogen we morgen aan de slag bij Zorgorganisatie Severinus in Veldhoven.

Wat het precies inhoudt wat we daar gaan doen? Ik heb zeker een idee, maar de klusomschrijvingen zijn soms toch ook wel heel cryptisch, waaronder deze bijvoorbeeld:

“Binnen en toch buiten” (dat is de klus waar ik zelf bij ingedeeld ben)

“Wij zijn er klaar voor”

“Verkwikkende bio brandstof”

“Harry Potter en de geest van Woonbedrijf”

Na morgen kan ik vertellen over deze Medewerkersdag, een dag die ik elke keer weer ontzettend leuk vind!!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!