Een middagje op pad

Door

Iris

Datum

3 april 2018

Een middagje meelopen met buurtbeheerder Johan, onze vloggende buurtbeheerder, is toch weer heel anders dan een middagje op kantoor zitten…juist leuk voor de afwisseling! Ja… dit betekende ook dat ik voor het eerst in mijn leven ging fietsen op een elektrische fiets… het ging heel schokkerig en dat zul je ook zien op het filmpje. Als je de fiets een beetje onder controle hebt is het wel heel ideaal voor lange afstanden 😉. Zo vroeg ik aan Johan: “Pak je altijd de fiets als je de wijk ingaat?”. Daarop gaf Johan als antwoord: “Ja ik pak altijd de fiets, ook bij kou en regen, behalve als ik naar Helmond moet natuurlijk”.

Als een bewoner in Johans wijk een klacht indient, dan vragen de collega’s aan Johan of hij even bij deze bewoner langs wilt gaan om te kijken hoe het zit en hoe nu verder. Wij zijn dus ook bij een aantal bewoners thuis geweest. Soms is het lastig om objectief te blijven… dat moet je maar kunnen en naar mijn mening kan Johan dat zeker.

Nadat we bij deze bewoners langs zijn geweest hebben we de fiets ergens afgesloten en zijn we de wijk Tongelre ingelopen. Johan houdt dan bijvoorbeeld in de gaten of de tuinen er netjes uitzien en of de kliko’s niet voor in de tuinen staan. Als dit wel zo is, dan belt hij aan en vraagt hij vriendelijk aan de bewoner hierop te letten. Door met de bewoners die hij tegenkomt te praten, houdt hij alles een beetje in de gaten.

En ja, deze keer heeft onze vloggende buurtbeheerder Johan weer een vlog gemaakt. Dit filmpje is hier te zien, bekijk het met een knipoog 😉. Veel kijkplezier! ♥

Over Iris

In de periode van 5 februari tot en met 22 juni in 2018, heb ik als tweedejaars studente van de opleiding Communicatie bij Fontys in Eindhoven stage gelopen bij Woonbedrijf op de afdeling Communicatie. In mijn blogs is te lezen hoe ik mijn stage heb ervaren en welke avonturen ik hier allemaal heb beleefd. Het enthousiasme straalt er vanaf!