Mijn eerste blog-stappen

Door

Myrthe

Datum

23 februari 2012

Nou, mijn eerste blog. Heb er wel tegenaan zitten te hikken, maar dan nu eindelijk wat letters op het scherm. Woonbedrijf (de woningcorporatie uit Eindhoven waar ik werk) gaat met de tijd mee. En daarom is het inzetten van social media onderdeel geworden van onze communicatiematrix. Maar waar begin je? Wat zet je in? En hoe? En hoe vaak? En wie? Kortom, genoeg vragen. Tot vandaag ‘gebruikte’ ik Twitter, Facebook en Linkedin. Daar komt nu deze blog blij. Linkedin, zo zag ik laatst, ‘gebruik’ ik het langst: vanaf 2007. Maar hoe omschrijf je eigenlijk ‘gebruiken’? Gebruiken voor jezelf, voor de ander, voor je organisatie waar je werkt, de vereniging waar je lid van bent, voor je eigen ego? En niet alleen waarvoor, maar ook voor wie? Allemaal vragen. Ik ga proberen om mijn gedachtegang aan het Blog-papier toe te vertrouwen. Dat is voor mij een goede vorm. Ik houd van schrijven. En draagt het bij aan iets of iemand? Ik weet het nog niet. Het antwoord komt wellicht vanzelf.