Naar buiten….

Secretaris Wilbert van Bakel
Door

Wilbert

Datum

12 juni 2013

Tags

In mijn werk als bestuurssecretaris houd ik mij bezig met de koers van Woonbedrijf. Lange vergezichten uit de ‘corporate story’ vertalen naar strategische plannen voor de komende jaren. Met scenarioanalyses de ontwikkelingen in de buitenwereld duiden en de effecten op onze koers inschatten.
Het grote deel van mijn tijd doe ik dit achter mijn bureau, aan een vergadertafel, in overleg. Het mooie van het werk van Woonbedrijf is dat de resultaten buiten op straat, in de buurten waar we actief zijn, zichtbaar worden. Een keer per maand trek ik er dan ook op uit. Dan ga ik op bezoek bij een van de districten om te kijken hoe de koers er op straat uitziet.

Vorige maand was ik te gast in Strijp. Het is mooi om te zien hoe in Drents Dorp Noord gebouwd wordt aan kwalitatief hoogwaardige én betaalbare huurwoningen. En hoe in Drents Dorp Oost met de inzet van bewoners, collega’s en de “Drents Dorp Angels” wordt gewerkt aan de renovatie én aan het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk. Zo maar twee voorbeelden waaruit blijkt dat het werk van Woonbedrijf van waarde is voor de buurt.
Morgen mag ik weer naar buiten, naar Woensel Noord. Ik voel zomaar weer een blog aankomen….

Secretaris Wilbert van Bakel

Over Wilbert

Maatschappelijk betrokken, werken vanuit een brede visie aan de vraagstukken van vandaag, met een passie voor wonen, wielerliefhebber en voetbalcoach, motto: Eindhoven de gekste (en de mooiste, de leukste, de beste.....)