Nieuwe filmpjes van onze collega’s

Door

Iris

Datum

13 juni 2018

We hebben met de afdeling net een training ‘schrijven voor social media’ gehad.  Binnenkort is de tweede. Interessant, al zeg ik het zelf! Hoe schrijf je nou een zo kort mogelijke pakkende tekst op bijvoorbeeld Facebook? Hoe maak je van een saaie tekst een leuke social media tekst? Hoeveel woorden gebruik je op Facebook, Instagram, Twitter…? Nou, dit zijn de dingen die we tijdens deze training hebben geleerd en nu gaan oppakken. Ik vond het al heel interessant en ik kijk uit naar de volgende training 😊.

Ken je die filmpjes van de website: www.werkenbijwoonbedrijf.com van een aantal collega’s? Als je deze niet kent, zou ik zeker even kijken op https://werkenbijwoonbedrijf.com/onze-collegas/. Een paar  filmpjes zijn niet meer actueel. Vier gaan we vervangen en afgelopen woensdag en donderdag hebben we hiervoor gefilmd. Veldkamp Produkties verzorgt de films en ik heb ze deze dagen begeleid. Drukke dagen, maar super leuk om te zien hoe dit in zijn werk gaat! Op verschillende locaties, een fietser filmen terwijl je in een rijdende auto zit, veel filmapparatuur…indrukwekkend! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Jullie misschien ook, dus houd de website in de gaten! ♥

Over Iris

In de periode van 5 februari tot en met 22 juni in 2018, heb ik als tweedejaars studente van de opleiding Communicatie bij Fontys in Eindhoven stage gelopen bij Woonbedrijf op de afdeling Communicatie. In mijn blogs is te lezen hoe ik mijn stage heb ervaren en welke avonturen ik hier allemaal heb beleefd. Het enthousiasme straalt er vanaf!