Oh…. das pech, collega weg!

Vandaag was een rare dag op het werk. Ik kom tegen kwart voor 9 binnen, wens mijn collega’s in het voorbij gaan (naar mijn werkplek) goedemorgen en ineens had ik in de gaten: wat is het toch stil! Hoe kwam dat nou? Aha…. De telefoon had storing, dus er kwamen vanaf 8 uur vanmorgen geen telefoontjes binnen, helemaal verklaarbaar dus. De telefoonlijn wordt op dat moment doorgeschakeld naar Alert Services, zij krijgen dan onze bellers aan de lijn, noteren alle gegevens en mailen dat door naar ons algemene mailadres: info@woonbedrijf.com. En dan kunnen wij die mailtjes zo snel mogelijk gaan verwerken.

Eerst ga ik de Klantenserivceplanning bijwerken, want daar zat wat achterstallig onderhoud aan. Maar daarna spring ik bij in het verwerken van alle mail die binnenkomt, Alert heeft het er maar druk mee en dus wij daarom ook. Gelukkig is de ‘gewone’ telefoon wel te gebruiken voor het bellen naar collega’s voor informatie en ook voor terugbellen naar huurders die snel geholpen moesten worden (lekkages en buitensluitingen bijvoorbeeld). Met zijn allen hebben we snel vrijwel alle binnengekomen mail verwerkt/doorgestuurd en is iedereen die teruggebeld moest worden door de Klantenservice verder geholpen met hun vragen/verzoeken. Rond 13:30u is de storing verholpen en kunnen we weer gewoon de telefoon beantwoorden, zoals we altijd doen.

14:00u, einde werkdag, rare werkdag. Want ook denk ik ineens: oh, Joyce.. onze Joyce.. Mijn collega Joyce, die helaas geen collega meer is. Joyce heeft ruim 5 jaar in de flexpool van de Klantenservice gewerkt. Joyce was al een maand aan het werk bij Woonbedrijf, toen ik daar 5 jaar geleden kwam werken. En Joyce was een supercollega, ik kan het niet anders noemen: Joyce was een supercollega! Afgelopen week hebben we voor haar een mini-afscheidje gehouden tijdens onze lunchvergadering, we hebben haar een grote bos bloemen en bon voor 2 personen voor heerlijke super-de-luxe high-tea bij restaurant 1910 gegeven als dank voor haar geweldige inzet en bijdrage bij de Klantenservice en eigenlijk voor heel Woonbedrijf. En we hebben haar chocolade gegeven, want dat is typisch Joyce: chocolade!

Joyce heeft het druk met haar opleiding, ze is een tijdje geleden begonnen met stage en dat vraagt al haar kostbare tijd en aandacht. Dus ze heeft moeten beslissen te stoppen met werken bij Woonbedrijf, jammer, maar ook heel begrijpelijk…. Joyce was echt een supercollega, altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Maar ook als mens mag ik haar ontzettend graag, ze is gewoon een heel lieve, vrolijke en positieve meid!

Dus ik dacht vanmiddag: oh, das pech, collega weg.. maar als het goed is, houden we contact en heb ik er gewoon een lieve vriendin bij!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!