Part of the team

Door

Iris

Datum

20 maart 2018

Het gesprek met mijn stagedocent en stagebegeleidster heb ik afgelopen week gehad. Stiekem was ik hier toch een beetje zenuwachtig voor… maar ik wist eigenlijk wel dat het gesprek goed zou voorlopen door de gesprekken die ik heb gehad met Susan, mijn begeleidster. De afgelopen 6 weken zijn namelijk zo snel gegaan en ik voel me al echt part of the team… dat komt natuurlijk ook door het vertrouwen wat ik krijg van mijn collega’s! ♥

Tijdens mijn stage heb ik contact met 2 andere stagiaires: Danique van HRM en Kim van Facilitair. Af en toe gaan we even met z’n drietjes in de kantine zitten en kletsen we bij over wat we aan het doen zijn en hoe we het hier vinden. We zijn namelijk alle drie met totaal iets anders bezig en zitten in een ander jaar. Zo is Kim bezig met haar afstudeerstage en zit Danique in haar 3e jaar. Met Danique werk ik ook samen aan een opdracht die we hebben gekregen… een nieuwe banner om mee te kunnen nemen naar scholen en een factsheet maken voor toekomstige stagiair(e)s. Je begrijpt dus dat deze opdracht perfect bij ons past? Ondertussen zijn we hier al heel ver mee en heb ik zelfs al een offerte aangevraagd bij een vormgever… ik ben benieuwd wat hier uitkomt.

Oh ja, wat ik in mijn laatste blogbericht zei over de temperatuur… het is hier nu misschien een beetje té warm in de middagen. Natuurlijk begrijp ik dat het geen gemakkelijke taak is om in zo’n gebouw de temperatuur goed te regelen.

 

Over Iris

In de periode van 5 februari tot en met 22 juni in 2018, heb ik als tweedejaars studente van de opleiding Communicatie bij Fontys in Eindhoven stage gelopen bij Woonbedrijf op de afdeling Communicatie. In mijn blogs is te lezen hoe ik mijn stage heb ervaren en welke avonturen ik hier allemaal heb beleefd. Het enthousiasme straalt er vanaf!