Prikken maar

Door

Myrthe

Datum

13 december 2013

Het is alweer ff geleden dat er een blog uit mijn vingers is gekomen. En terecht werd ik door een van mijn collega’s hierop aangesproken. Al weken staat in mijn agenda in koeienletters BLOG. Ik zie het elke dag en toch gebeurde er niks. Nou ja, niks is natuurlijk ook niet helemaal waar. Er gebeurde zat, alleen geen blog. En dan nu toch!

Tweeledig
De titel van dit blog is eigenlijk tweeledig. Allereerst werd ik ‘geprikt’ (geprikkeld mag ook) door mijn collega. In positieve zin. Ook dat hoort naar mijn mening bij ONS (Het Nieuwe Werken). Elkaar aanspreken: feedback geven en nemen. Beide zijn niet altijd even gemakkelijk. Maar ze had gelijk. Want ik heb ooit aangegeven te gaan bloggen en wie A zegt, ….
En iedereen heeft het druk, dat is geen unicum. En als ik nu zo aan het typen ben, valt het ook allemaal wel mee.

Prikbord
Het andere prikken heeft te maken met een echt prikding. Begin december heb ik met een aantal collega’s van de eerste etage van onze vestiging op de Willemstaat mogen klussen. Dat klussen stond geheel in het teken van de metamorfose van de eerste etage in het kader van ONS. Want wij lopen vooruit (en voorop) op onze intrek in 2016 in het nieuwe pand. En alle dingen die we daar fysiek en niet-fysiek doen, nemen we letterlijk en figuurlijk mee naar onze nieuwe werkplek.

Mijn bijdrage en dat van mijn werkgroepje bestond uit het pimpen van een (normaliter) oersaai prikbord. Wij hebben er een ONS-twist aan gegeven. Met de boodschap: prikken maar. En wie weet pakken meerdere collega’s deze boodschap tweeledig op! En natuurlijk gaat deze ook mee naar de nieuwe locatie.