Proces van de magazines

Door

Iris

Datum

29 mei 2018

We zijn nu erg druk met de magazines en ik heb de eer om met alle drie de magazines mee te mogen helpen (Buurten, W en Samenwerkt). Zo was ik pasgeleden bij een fotoshoot voor de Buurten. De persoon die op de foto moest worden gezet, Daisy van Woonbedrijf, had niet veel tijd. Dus ik had samen met Antonie…onze nieuwe tekstschrijfster…de taak gekregen om dit samen met de fotograaf goed te laten verlopen. Voordat Daisy kwam, hadden we precies de standpunten besproken en raad eens wie hier model voor mocht staan… ja dat was ik! Tja, hoe ik het vond? Toch een beetje ongemakkelijk, maar ook grappig om te zien hoe dit gaat. Overigens werd Daisy heel snel op de foto gezet. Binnen 10 minuten was er een goeie foto geschoten 😊. …en ondertussen ben ik nu alvast de eerste proef van het magazine Samenwerkt aan het bekijken en mijn feedback aan het geven.

Misschien heb je de Facebook post al gezien, maar ik ben afgelopen week samen met Jasper, een klantbeheerder, voor de laatste keer naar de dames van de coverfoto van de W geweest, om ze nogmaals te bedanken. Ze vonden het leuk om zichzelf terug te zien op de voorkant van het magazine en waren er zelf ook blij mee. Dus toch nog maar weer eventjes één fotootje gemaakt…

Over Iris

In de periode van 5 februari tot en met 22 juni in 2018, heb ik als tweedejaars studente van de opleiding Communicatie bij Fontys in Eindhoven stage gelopen bij Woonbedrijf op de afdeling Communicatie. In mijn blogs is te lezen hoe ik mijn stage heb ervaren en welke avonturen ik hier allemaal heb beleefd. Het enthousiasme straalt er vanaf!