Spaceboxen in hergebruik!

Misschien heb je het ergens al gelezen of het gezien terwijl je voorbij reed/wandelde/fietste, maar in en aan ons voormalige kantoorpand op de Willemstraat 28 (voorheen het pand mbt verhuur voor de studenten via Vestide) verandert vanalles!

Het is niet mijn voormalige werkplek geweest, maar bijna 25 jaar geleden heb ik via dat kantoor (dat toen van HhvL was) een huurhuis gekregen in Philipsdorp, waar ik jaren met plezier gewoond heb.

Er komen 101 Flexwoningen door hergebruik Spaceboxen-> kleine studio’s en appartementen van 18 m2 tot 52 m2 voor Flexwonen. Deze Flexwoningen zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een snel beschikbare, betaalbare en tijdelijke woning. De verbouwing is in juni 2017 gestart en er wordt verwacht dat de woningen in maart 2018 klaar zijn. En tot die tijd is het bouwterrein afgeschermd met een hek vol met teksten in hout en leuke spandoeken.

Nu wandel ik daar geregeld voorbij en met het zonnetje afgelopen maandag heb ik wat foto’s gemaakt die ik graag met jullie deel.

 

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!