Terugblik op onze Medewerkersdag bij de GGzE..

Op donderdag 15 oktober 2015 waren we dit jaar te gast bij GGzE in Eindhoven voor onze 2-jaarlijkse Medewerkersdag. Wat een geweldige dag en jeetje, het is toch ook elke keer weer een hoop geregel hoor, dikke complimenten voor mijn vele collega’s die de organisatie dit jaar weer verzorgd hebben!

Deze keer stond ik ingedeeld bij klus 9 (met omschrijving: oude shutters doen het weer best), schilderwerk aan de schuifdeuren. Na een hartelijk welkom in de tent met koffie/thee, lekkere koekjes en een leuke peptalk van Betty in haar stippeltjesjurk, zijn we meteen met ons team van 8 collega’s hard aan het werk gegaan met het opschuren van (de reeds al 1x voor-behandelde) grote schuifdeuren bij onder andere de kapper en het Theehuis. Dan schoonmaken en snel schilderen.. ja, snel, want er werd regen voorspeld en schilderen in de regen is niet wenselijk.

En ja hoor… de regen viel tegen de middag gestaag uit de hemel. Ons schilderwerk konden we niet afmaken, dus we hebben in oranje regenponcho’s onze verfkwasten en -potjes maar weer opgeruimd. Gelukkig was het al bijna lunchtijd, dus lekker warm en droog in de tent genoten van een kopje soep, heerlijk belegde broodjes, salade en zelfs pizza! En overheerlijke koffie!!

Na de lunch ben ik eerst een wandelingetje gaan maken langs de diverse klussen, nieuwsgierig wat mijn collega’s aan het doen waren. Maar ook om te vragen of ik ergens in kon springen en mee kon helpen. Ik kon bijvoorbeeld bomen ingraven, maar ik had mijn grote kaplaarzen niet aan, voor mij geen optie vanwege de blubber. Of bij de paarden, ze waren heel druk en met erg veel collega’s bezig met hout zagen en planken vastschroeven voor nieuwe stallen. Ik zag al snel dat ik daar gewoon in de weg zou lopen. Dan maar weer terug naar de tent. Daar kreeg ik de vraag of ik met mijn auto koffie en thee wilde rondbrengen bij de diverse klussen. Ja hoor, mijn kofferbak vol met kannen warm water en koffie, bekers, melk/suiker, roerstokjes en theezakjes rijdend het terrein over, de diverse klussen af, de verregende harde werkers voorzien van een warm drankje.

        

Omdat het zo regende, is de dag iets vervroegd afgesloten in de tent met een drankje, een puntzak friet en lekker nakletsen. Ik werk op de Klantenservice bij Woonbedrijf aan de telefoon.

Ik spreek daardoor wel veel collega’s, maar het is toch heel leuk om ze een keer face-to-face te zien. En telkens hoor ik dan weer: jullie hebben wel een héél leuk team daar op de Klantenservice!

En ja… dat kan ik zeker beamen!

Wat me vooral is bijgebleven is dat iedereen echt keihard werkt, ook al regent het pijpenstelen en staan we tot onze enkels in de blubber. Plus dat we op deze manier met zijn allen telkens bergen kunnen verzetten. En vooral: dat ik altijd met een fijn gevoel terugkijk op deze bijzondere dag!

Kijk ook even hier: GGzE maakte een mooi verslag van de dag en neemt je zo mee langs alle projecten die mijn collega’s en ik aanpakten!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!