Van Stagiair Nieuwbouw naar Junior Vastgoedontwikkelaar!

Door

Bastiaan

Datum

17 februari 2023

Vier jaar geleden begon ik aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij. Het doel hiervan was duidelijk: veel geld verdienen, een groot huis en een mooie auto. Wat ik wilde gaan doen? Geen idee. Iets met vastgoed. Maakt niet uit. Komt wel goed.

In de loop van de jaren begon ik mijn doelen scherper te stellen. In deze periode kwam ik erachter dat ik graag ‘goed’ doe voor anderen. Ik wil bijdragen aan het mooier maken van mijn stad Eindhoven. Aan het woongenot van mensen. Aan de duurzaamheid en vergroening van de bebouwde omgeving. Daar krijg ik energie van. Maar waar vind je een organisatie die aan deze eisen voldoet? Dat heb ik mezelf de afgelopen jaren vaak afgevraagd. Met trots kan ik vertellen dat ik het antwoord heb gevonden: bij Woonbedrijf!

Verschillende kanten van vastgoed

De afgelopen maanden heb ik mijn scriptie mogen schrijven binnen Team Nieuwbouw van Woonbedrijf. Daarnaast mocht ik aan verschillende projecten meewerken om vastgoedontwikkeling te verkennen. En wat is dat onwijs gaaf werk. De combinatie tussen de harde kant van het vastgoed en de zachte kant van werken met/voor mensen levert een hele interessante werkweek op. Er gaat geen dag voorbij dat wij niet nadenken over het verbeteren van de leefomgeving. Dit zorgt voor dynamische dagen, leerzame momenten en afwisselende gesprekken.

Nieuwe baan

Ik kan me dan ook geen betere organisatie dan Woonbedrijf bedenken om mijn carrière te beginnen. Hier krijg ik de ruimte om de ambities van de organisatie voor de bewoners, de Metropoolregio, maar ook voor mezelf waar te maken. Daarom mag ik met trots verkondigen dat ik per 1 februari 2023 begin als Junior Vastgoedontwikkelaar bij Woonbedrijf! Ik kijk enorm uit naar de gave projecten die ik mag gaan uitvoeren.

Bedankt Marloes  en Karlien voor de kans en het vertrouwen!

En die mooie auto op mijn verlanglijstje… blijkt wat minder duurzaam te zijn en krijg ik niet meer aan mezelf verkocht. 😉

P.S. Weet jij net als ik niet waar je wil gaan werken na je opleiding? Ik vertel je graag over het werk bij een woningcorporatie! Stuur mij een berichtje en ik ga graag het gesprek met je aan.

 

Over Bastiaan

Mijn naam is Bastiaan. Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend Bram in Eindhoven. Naast op het terras zitten met vrienden, ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast kijk ik graag naar voetbalwedstrijden en volg ik een cursus Spaans. Maar het allerliefst ga ik op reis, dus dit doe ik dan ook met enige regelmaat!