Wateroverlast in Dirigentplein

Buurtbeheerder Johan de Sanden
Door

Johan

Datum

3 mei 2019

Tags

Bij het Dirigentplein was wateroverlast in de bergingsgang. De klantenservice van Woonbedrijf belde mij hierover met de vraag of ik met spoed kon gaan kijken. De pomp die de plantenbakken water geeft was stuk gegaan. Het probleem werd meteen opgelost! Ik ben dan ook vooral erg trots op de snelheid waarmee Bouwservice aan de slag ging.

Buurtbeheerder Johan de Sanden

Over Johan

In mijn functie als buurbeheerder voel ik mij als een vis in het water. Mijn opmerkzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en luisterend oor voor iedereen komt hierbij goed van pas. Ik denk niet in problemen, maar in oplossingen. In de wijk ben ik zichtbaar en toegankelijk. Samen met de bewoners zorg ik voor een veilig en leefbare buurt waar iedereen zich prettig voelt.