Zo in hun SAS op SAS-3!

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült
Door

Monique

Datum

13 december 2013

Afgelopen zomer ben ik bij vrienden gaan kijken in hun nieuwe koopwoning op SAS-3. Mariëlle en John hebben een prachtig appartement op de 7e verdieping met een wijds uitzicht over een groot deel van Eindhoven. Ze wonen er al sinds afgelopen winter, maar door omstandigheden was het me nog niet gelukt om af te spreken en hun woning te gaan bekijken. En wat jammer eigenlijk, want ik heb hun foto’s gezien van Eindhoven bedekt met een laagje sneeuw, zoooo mooi!

Mariëlle en John vinden het heerlijk om op dit bijzondere plekje in Eindhoven te wonen en dat kan ik me ook heel goed voorstellen. Het IS ook een bijzonder plekje… bekijk deze foto’s maar eens!

    

En er zijn nog een aantal koopappartementen op SAS-3 vrij, morgen 14 december is er een open huis georganiseerd… dus wie interesse heeft en meer informatie zoekt, kijk daarvoor maar eens op www.sas-3.nl

Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens op bezoek ga bij Mariëlle en John… wie weet krijgen we toch stiekem een witte Kerst…

Medewerker Woonbedrijf Monique Tenbült

Over Monique

Vrolijk, positief, eerlijk, actief, intensief, energiek, gek op koken, lezen en wandelen. Ik hou van uitdagingen en zoek graag dingen tot op de bodem uit. Altijd in voor nieuwe dingen en soms prettig gestoord!