Pizza of mosselen?

Medewerker Woonbedrijf Hanneke van den Broek - Vermeulen
Door

Hanneke

Datum

4 juli 2017

De zomervakantie staat voor de deur! Niet alleen voor mij (nog 1,5 week, wie telt er mee?), maar voor velen van ons. Je merkt het op de werkvloer aan agenda’s die geblokt zijn voor 3 weken, meer beschikbare parkeerplaatsen en werkplekken. Collega’s die opeens uitgerust en een paar tintjes bruiner voor je neus staan. Sommigen piepen er vlak voor de gekte losbarst tussenuit en anderen zijn gezegend met de schoolvakantieweken. Zo vieren de meesten collega’s binnen Woonbedrijf tussen de maanden juni en september de zomervakantie.

Sinds mijn zoon de lokalen van de basisschool betreedt, ben ik gezegend met de schoolvakantieweken. Ik heb de keuze tussen hoog- en hoogseizoen. Ach ja, over een jaar of 20 verken ik ook weer de Italiaanse meren in juni. Enfin, dit jaar doe ik het anders. Geen Italië, maar ons Hollandse kikkerlandje. Geen pizza, maar mosselen. Ik stap met mijn gezin in de auto en sta binnen 2 uur in het prachtige Zeeland. File meegerekend. Geen vervelende kinderen achterin de auto en zakken met ongezond voedsel naar binnen werken (want ja, suiker is het wondermiddel als je 14 uur met elkaar opgescheept zit op een vierkante meter). Bovenal geen vakantiedag verliezen door de reistijd. Het Hollandse klimaat wordt nog wel een dingetje, maar hé… “Ieder nadeel heb zijn voordeel”.

Ik wil bij deze dan ook iedereen een hele fijne vakantie toewensen. Of je nu over 2 weken of 2 maanden gaat, je gaat backpacken of simpelweg in comateuze toestand op je strandbedje ligt… De verhalen van terugkerende vakantiegangers maakt dat je heel even in vakantiesferen belandt. Een luisterend oor aan je collega bieden met een cappuccino en je waant je zo weer in Italië (uhm, Zeeland dus). Geniet!

Geen Italiaanse meren voor mij dit jaar…

 

Medewerker Woonbedrijf Hanneke van den Broek - Vermeulen

Over Hanneke

In mijn functie als projectassistent binnen de afdeling Vastgoed zit ik op de ideale plaats om alle dagelijkse bezigheden te overzien. Hoe is de sfeer onderling en wat houdt mijzelf en mijn collega's bezig? In mijn blog neem ik je mee de werkvloer op van Woonbedrijf om zo eens een kijkje in de keuken te nemen van deze bruisende organisatie!