Andere invalshoek

Medewerker Woonbedrijf Hanneke van den Broek - Vermeulen
Door

Hanneke

Datum

1 juli 2014

Het leuke van een nieuwe baan is dat je weer totaal andere werkzaamheden voor je kiezen krijgt. Andere collega’s, een andere werkplek en zo kan ik nog wel even doorgaan. Uiteraard realiseerde ik mij dit als geen ander, maar wat mij het meeste heeft verbaasd is de compleet andere invalshoek binnen de organisatie.

Voorheen – dacht ik- redelijk goed geïnformeerd te zijn over onze organisatie. vanachter de receptie overzag ik de organisatie en had voor mijzelf na bijna 5 jaar in kaart welke afdeling waar voor stond. In grote lijnen was dit ook zo, maar nu ik eenmaal ondergedompeld ben in de afdeling Vastgoed besef ik mij dat ik vrij weinig wist van wat mijn collega’s nou precies de hele dag deden. Collega’s waarmee ik een leuk informeel contact onderhield en waarvan ik nu pas begin te begrijpen wat hun functie inhoudt. Pardonnez-moi!

Na 2 maanden (minus 3 volle weken vakantie!) als medewerker projectassistent binnen de afdeling Vastgoed heb ik al meer zicht op mijn ‘nieuwe collega’s’ en hun werkzaamheden. Eerlijk is eerlijk, het heeft zeker nog even de tijd nodig. Mijn verbazing is groot als het gaat om de totaliteit aan werkzaamheden, kennis en processen. Het leuke ervan is dat je de afdeling & collega’s beter leert kennen en contacten legt met een hele andere kant binnen Woonbedrijf. En dan ben ik mij nu aan het verdiepen in één afdeling, laat staan hoe flabbergasted ik zou zijn als ik alles kom te weten over de overige afdelingen. Alles op zijn tijd…

Medewerker Woonbedrijf Hanneke van den Broek - Vermeulen

Over Hanneke

In mijn functie als projectassistent binnen de afdeling Vastgoed zit ik op de ideale plaats om alle dagelijkse bezigheden te overzien. Hoe is de sfeer onderling en wat houdt mijzelf en mijn collega's bezig? In mijn blog neem ik je mee de werkvloer op van Woonbedrijf om zo eens een kijkje in de keuken te nemen van deze bruisende organisatie!