Over Woonbedrijf

Aangenaam! We willen graag kennis met je maken. Maar jij wilt natuurlijk eerst weten of dat voor jou interessant is. Snappen we. Daarom vertellen we je eerst iets over onszelf. Over onze organisatie en over de kansen die jij krijgt om jezelf te ontwikkelen. En vooral over hoe jij het verschil kunt maken voor onze bewoners. Want jouw talenten kun je vast bij meer werkgevers inzetten, maar nergens wordt jouw bijdrage zo tastbaar en belangrijk als bij ons.

Vind je ons verhaal interessant? Reageer dan op een passende vacature en laten we elkaar snel ontmoeten.

Dit doen we

Zorgen dat onze bewoners fijn en ongestoord wonen voor een eerlijke prijs in een duurzame woning. Dat willen wij elke dag weer waarmaken voor onze 70.000 bewoners. Samen met ruim 380 collega’s ben je straks verantwoordelijk voor meer dan 33.000 woningen in Eindhoven en omgeving. Woningen die een thuis zijn voor heel veel mensen. Zij inspireren ons om elke dag weer te werken aan fijn en ongestoord wonen. Om van een huis een thuis te maken.

Onze ambities en de opgaves waar we voor staan zijn groot: we gaan meer woningen bouwen en veel woningen renoveren en verduurzamen. Naast onze stevige ambitie blijven we onze organisatie doorontwikkelen. Daaraan kan jij ook bijdragen.

Kom jij het samen met ons waarmaken?

Of je nou op kantoor of in de buurten gaat werken; jij biedt onze bewoners straks een thuis in een fijne buurt. Wij zijn de grootste woningcorporatie van Zuid-Nederland en daarbij hoort een diverse organisatie met veel impact. Met veel functies en afdelingen. En dat is goed nieuws voor jou, want de kans is groot dat we een baan hebben die precies bij jou past.  Een functie waarin je onze missie én jouw ambities waar kunt maken. Een baan die je voldoening geeft omdat je iets doet voor de regio en de mensen die er wonen.

Wat mag je van ons verwachten?

Je gaat werken in een inspirerend en modern kantoor midden in Eindhoven. Je mag rekenen op een laagdrempelige cultuur waarin we eerlijke gesprekken voeren in een prettige werkomgeving met flexibele plekken. Jij kiest waar, wanneer, met wie en hoe jij werkt. Wil je meer pluspunten?

  • We bieden een budget aan van €900 per jaar dat je vrij mag inzetten voor je ontwikkeling.
  • Je krijgt een telefoon en laptop.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 1% van je loon.
  • Wij hanteren een cafetariasysteem: zo koop je bijvoorbeeld extra vakantiedagen of je verkoopt ze als je ze niet gebruikt.
  • Afspraak buiten de deur? Gebruik een van onze e-bikes, e-auto’s of kies voor een OV-pas.
  • Wij betalen 2/3 van jouw pensioenpremie bij een stabiel pensioenfonds.
  • Verzeker je voordelig dankzij collectieve kortingen.
  • Werk mee aan duurzaamheid. Wij gaan als het kan voor de meest duurzame oplossingen om doelen te bereiken.
  • Goede thuiswerkfaciliteiten, zodat je ook thuis fijn kunt werken.
  • We kijken samen wat je nodig hebt om je mentale en fysieke fitheid op peil te houden.
Kijk jij ook zo naar de wereld?

Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen wonen, in een duurzame woning en in een leefbare buurt. En daarbij mag niemand worden uitgesloten. Een omvangrijk aanbod van betaalbare huurwoningen is dan ook belangrijk.

Wat fijn wonen is, is voor iedereen verschillend. Bij Woonbedrijf werk je dan ook met altijd de bewoner in het achterhoofd. Wij doen ons werk om hun een thuis te bieden.

Net als jij willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Dat doen we door – op onze manier en binnen onze grenzen – te werken aan een rechtvaardige maatschappij. Een maatschappij waarin we samen duurzame keuzes maken. Wij wachten niet af, maar we maken het waar. We zijn de grootste in het zuiden van Nederland, daarom kunnen we dat ook. Er is veel expertise in huis en er is volop ruimte om zelfstandig te werken. Vanuit onze eigen kwaliteit en verantwoordelijkheid, zonder af te wachten wat anderen doen. Zo bouwen we echt mee aan die betere wereld. Dat zit in grote en kleine dingen in ons werk. In onszelf. Want waarmakers werken bij Woonbedrijf.

Neem een kijkje in ons kantoor
Benieuwd naar onze activiteiten voor bewoners?

Kijk op woonbedrijf.com. Als je liever de cijfers bij onze activiteiten scant, klik je door naar woonbedrijfinbeeld.com voor een visueel jaarverslag en onze projecten in de buurten.