Over Woonbedrijf

Voordat je bij ons solliciteert, wil je misschien eerst weten wie wij zijn. Dat vinden we logisch. Hieronder lees je over Woonbedrijf. Wie we zijn, waar we voor staan, wat werken bij ons inhoudt en wat je krijgt als je bij ons werkt. 

Wij zijn…

Woonbedrijf is een vooruitstrevende organisatie met zo’n 400 medewerkers. Samen zijn we verantwoordelijk voor bijna 33.000 woningen in Eindhoven en omgeving. En belangrijker nog: voor ruim 70.000 klanten voor wie onze woningen een thuis zijn.

Juist in deze tijd blijven we in beweging en investeren we weloverwogen in onderhoud, renovatie, nieuwbouw en de leefomgeving van onze klanten. Zij inspireren ons elke dag om te werken aan goed wonen. Het resultaat: fijne buurten, waar onze klanten met plezier wonen. In goede en betaalbare woningen.

Kijk voor meer informatie over ons op woonbedrijf.com. Of kijk op woonbedrijfinbeeld.com voor ons visueel jaarverslag en projecten in de buurten.

Meer dan een baan

Bij Woonbedrijf werk je elke dag aan het thuis van onze klanten. De ene collega doet dat in de buurt, de andere collega op kantoor. We doen veel binnen ons eigen bedrijf en dat zie je terug in een grote diversiteit aan functies en afdelingen.

In deze video’s laten onze collega’s je een aantal functies zien.

Er liggen voor jou dus overal mogelijkheden en kansen. Je krijgt alle ruimte om te groeien en nieuwe uitdagingen te vinden. Want behalve werknemer en collega ben je ook mens. En Woonbedrijf-werk is mensenwerk.

Dat vertaalt zich in onze kernwaarden
 • Eigen verantwoordelijkheid
 • Verbindend
 • Respect
 • Resultaat

Deze staan centraal in de manier waarop we met elkaar én met onze klanten omgaan.

Dit krijg je van ons

Je krijgt er ook wat voor terug natuurlijk. Je werkt in een nieuw, modern kantoor in het centrum van Eindhoven. In een prettige werkomgeving, met een laagdrempelige cultuur. We zijn aangesloten bij de CAO Woondiensten.

Daarnaast bieden we je dit:

 • Werkomgeving met flexibele werkplekken: jij kiest waar, wanneer, met wie en hoe jij werkt
 • Een leven lang leren: ruime mogelijkheden voor training en opleiding
 • Multimediaregeling: kies de smartphone en/of laptop die je nodig hebt
 • Jaarlijks krijg je een extra uitkering van 1% van je loon
 • Cafetariasysteem: koop bijvoorbeeld extra vakantiedagen of verkoop ze juist
 • Gebruik een e-bike, e-auto of OV-pas voor je afspraken buiten de deur
 • Diverse collectieve kortingen o.a. op verzekeringen bij IAK
 • Duurzaam denken en doen: kies in je werk voor de meest duurzame oplossingen
 • Diverse activiteiten om te werken aan fysieke en mentale fitheid, jouw vitaliteit!
Onze missie

“Woonbedrijf werkt aan fijn en ongestoord wonen voor onze bewoners. Wat fijn wonen is, is voor iedereen verschillend. De beleving van onze bewoners is sturend in de uitvoering van ons werk. Onze grootste maatschappelijke prestatie ligt in het beschikbaar hebben en houden van een grote voorraad betaalbare huurwoningen. Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen wonen, in een woning met kwaliteit, in een leefbare buurt. En dat daarbij niemand mag worden uitgesloten. Met ons werk willen we een bijdrage leveren aan een betere wereld.

We willen werken aan een maatschappij die is gebaseerd op rechtvaardigheid en waarin duurzame keuzes worden gemaakt. We wachten niet af, maar leveren vanuit onze eigen kwaliteit en verantwoordelijkheid een bijdrage aan het realiseren van die betere wereld. Deze bijdrage zit in kleine dingen, dichtbij onszelf, in ons werk. Het begint met betaalbaar wonen voor mensen die zich bij ons thuis voelen.”

 

Neem een kijkje in ons kantoor

 

Enthousiast over Woonbedrijf?

Bekijk hier onze vacatures!