De tijd gaat snel…

Door

Iris

Datum

16 mei 2018

De tijd gaat toch wel snel hier op stage…pfoe. Ik had het er nog met mijn begeleidster Susan over. We beseften dat ik nog maar een aantal weken hier zit en Susan mij nog bij veel dingen wil betrekken. Als ik ook zo terugkijk naar de afgelopen paar maanden… want ik zit hier al vanaf februari… dan kom ik erachter dat ik echt veel heb gezien, geleerd en gedaan bij Woonbedrijf. Susan zei pasgeleden lachend: “Volgens mij heb je straks nog meer gezien van Woonbedrijf dan wijzelf”. Ik heb namelijk ook wat dagen met andere collega’s meegelopen van Woonbedrijf, zoals ik ook in mijn eerdere blogs heb verteld. Soms is het lastig om de blogs kort te houden, dus laat ik ook wel eens wat weg. Maar ik heb een tijdje geleden een middag met senior klantbeheerder Robin van district Gestel meegelopen. We zijn die middag bijvoorbeeld op huisbezoek geweest bij huurders. Omdat deze bijvoorbeeld  achterloopt met de huur.

Eén van mijn leerdoelen is: het vakgebied beter leren kennen. Tja, communicatie is zo breed… ken ik alles al? Met mijn collega’s van Communicatie heb ik het hierover gehad. Eigenlijk kwamen we tot de conclusie dat ik toch wel een goed beeld van het vak heb gekregen. Ik heb met nieuwe programma’s leren werken en omgaan, zoals verschillende content managementsystemen (CMS), Mailchimp, LexisNexis en OBI4wan. En daar heb ik zeker iets aan!

Woonbedrijf zit helaas niet tussen de genomineerden van ‘Beste stagebedrijf van 2018’, maar we zijn wel trots dat we op de site stonden! Volg jij trouwens al het Instagram account van Woonbedrijf…Woonbedrijf040? Zou ik zeker even doen. Deze telefoon gaat rond onder de collega’s en ik heb de telefoon afgelopen weken gehad 😊

 

Over Iris

In de periode van 5 februari tot en met 22 juni in 2018, heb ik als tweedejaars studente van de opleiding Communicatie bij Fontys in Eindhoven stage gelopen bij Woonbedrijf op de afdeling Communicatie. In mijn blogs is te lezen hoe ik mijn stage heb ervaren en welke avonturen ik hier allemaal heb beleefd. Het enthousiasme straalt er vanaf!