Mijn laatste blogbericht…

Door

Iris

Datum

19 juni 2018

De laatste stagedagen zijn dan toch echt aangebroken. Dat betekent dat dit mijn laatste blogbericht is op deze website. Veel geleerd en mogen doen deze periode… 19 weken lang, wat is het toch snel gegaan hè? Ik ben gegroeid op persoonlijk vlak én op professioneel vlak… gegroeid naar een echte junior communicatieprofessional. Daarom kan ik ook met trots zeggen dat ik deze stage met maar liefst een 9 heb afgerond! Dit werd bekendgemaakt na mijn eindpresentatie afgelopen week, die ik heb gegeven aan Susan (stagebegeleidster), Michiel (hoofd afdeling Communicatie) en mijn stagedocent van school. Ik ben zo blij en trots! 😊

Tijdens deze presentatie heb ik ook een zelfgemaakt filmpje laten zien. Dit filmpje is bedoeld voor toekomstige stagiairs van mijn opleiding (Fontys Hogeschool Communicatie), zodat ze een beeld krijgen van wat stagelopen bij Woonbedrijf inhoudt en hoe leuk het is! 😉

Lieve collega’s van Woonbedrijf, bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame tijd!… maar in het bijzonder bedank ik mijn lieve collega’s van Communicatie, jullie hebben me geweldig geholpen en de vrijheid en het vertrouwen gegeven dat ik nodig had… nogmaals dank je wel! ♥

Hopelijk tot in de toekomst en ik wens jullie allemaal het beste toe! Nu nog lekker genieten van deze laatste paar daagjes… ♥

 

Over Iris

In de periode van 5 februari tot en met 22 juni in 2018, heb ik als tweedejaars studente van de opleiding Communicatie bij Fontys in Eindhoven stage gelopen bij Woonbedrijf op de afdeling Communicatie. In mijn blogs is te lezen hoe ik mijn stage heb ervaren en welke avonturen ik hier allemaal heb beleefd. Het enthousiasme straalt er vanaf!