Op zoek naar een man!

Door

Frank

Datum

4 juni 2012

Tags

Collega Myrthe kwam vandaag langs. Myrthe (@bezigebezem) werkt bij onze afdeling communicatie en ondersteunt de afdeling Wonen, samen met Gitty (@geertjemaria). “Frank, mag ik je iets vragen…”

Meestal gaat het dan over een krantenartikel. Of een bezoek van de een wethouder of collega corporatie aan een van de buurten in Woensel Noord. Vandaag klonk het echter anders. “Frank, mag ik jou iets vragen …”

Ze was op zoek naar een man. Nou ja, specifiek een die met een hele groep vrouwen wilde bloggen. Woonbedrijf gaat namelijk starten met bloggende collega’s over het werken bij onze organisatie. Maar so far hadden zich alleen vrouwen aangemeld. Dus tja: “Wil jij niet bloggen?” was de vraag na een korte inleiding. Ik probeerde Marco nog naar voren te schuiven maar dat was kansloos (“ik heb niet eens een smartphone Frank”).

Ik heb al een blog. Deze. Nieuw sinds november en daarna niet meer gebruikt. Erg jammer. Bij deze dus meteen nieuw leven ingeblazen. Ik blog dus weer. En vanaf nu ook regelmatig over het werken bij Woonbedrijf. Ze gaan overigens ook nog Flip vragen om te bloggen. Maar voorlopig ben ik de haan in het gezelschap. Best gezellig.