Vol verwachting: van 4 naar 1

Door

Myrthe

Datum

18 juni 2013

Tags

Vol verwachting klopte ons hart. Ja, klopte. Want op 12 juni maakte onze algemeen directeur Ingrid de Boer een einde aan alle speculaties. Op deze dag maakte zij bekend wat naar alle waarschijnlijkheid eind 2015 onze nieuwe werkplek gaat worden: het voormalige pand van het Eindhovens Dagblad aan de Wal in Eindhoven. Van vier locaties terug naar één.

Mijn eerste gedachte was: “eindelijk duidelijkheid”. Maar die wordt pas echt duidelijk als straks alle handtekeningen gezet zijn. Mijn tweede gedachte was: “centraler kan bijna niet”.  En mijn derde gedachte was: “slecht voor mijn portemonnee zo midden in de stad”. En ik had meer gedachtenspinsels, maar daar zal ik jullie niet mee vermoeien. Wel droomde ik die avond van een nieuw gepimpt kantoorgebouw, met fijne, verschillende werkplekken, een ruim bedrijfsrestaurant  en nieuwe (en lekkerdere) koffie. Ik zag zelfs het Starbucks-logo voorbij zweven… Opgeruimde bureaus, één hele plank voor mijn spullen….Ahhrg….

Dat was het moment waarop ik rechtop in mijn bed zat. Eén hele plank voor mijn spullen? In gedachten ging ik mijn spullen na.  Nou, dan weet ik wat mij komende tijd te doen staat. Maar ik heb nog even om schoon schip te maken om met een schone lei te beginnen.